torsdag, juni 20, 2013

Förlåt för att..

jag verkligen har varit en usel uppdaterare här sista tiden. fyra inlägg i juni! under all kritik ju! men det har varit en oerhört omvälvande månad. på alla plan. utan att gå in på några detaljer har mitt känsloliv stormat mer än jag kunnat föreställa mig. men nu är det över. nu kan det bara bli bättre och jag mår faktiskt bättre än på väldigt länge. jag kan inte komma ihåg senast jag vaknade full med tillförsikt inför livet och med en nyfikenhet på vad som väntar bakom nästa hörn. livslusten är på topp om man vågar yttra sådana saker. jag är glad, inte lycklig men glad. och det räcker gott för mig just nu. och lycklig, vad betyder det egentligen? vem har egenrätt att sätta gränserna för vad jag ska känna? ingen annan än jag själv! 
Jag ska ha en underbar officiell första ledighet över midsommar i goda vänners lag. det kommer bli helt underbart och jag är verkligen värd det! puss på er!
ps. jag har i alla fall äntligen fixat till en ny bild och layout här på bloggen!ds.

4 kommentarer:

 1. En väldigt vacker bild, tycker jag. Samtidigt önskar jag dej en trevlig midsommarhelg och glöm inte de sju sorters blommor under kudden. kram mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det är den! de sju sorters blommorna glömdes men jag tror det ska gå bra ändå!

   Radera
 2. Vilken fin bild du har överst! Jag älskar ackelejor! Roligt att du mår bättre och är glad. /Martha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! ja, nu är jag verkligen så glad i livet igen!

   Radera