fredag, mars 08, 2013

stanna upp och lev, andas in och reflektera

jag vet ärligt talat inte var tiden tar vägen. varje dag är fylld av skrivande och träning. och allt det där som hör vardagen till med att handla mat och tvätta. på helgerna försöker jag verkligen att inte tänka på uppsatsen, att göra andra saker. det går så där. men igår hälsade jag på en snart två veckors bebis. miriam heter hon. sånt är fint att förgylla vardagen med.även att bli bjuden på middag med vänner från studenttiden i Lund. men idag är det fredag och det blir nog bio. och sen får vi se, jag vill gärna ta tag i allt som har med våren att göra. fixa balkongen och trycka ner lite fröer i jorden. bara för att jag kan. trevlig helg!
snödroppar från mamma och pappas trädgård. tillsammans med en tidning om påskmat. jo, i min almanacka står det att det är vår!

3 kommentarer:

 1. Ja det vår...tofsvipan och lärkan har anlänt från varmare breddgrader.

  SvaraRadera
 2. Ååh, lyllos dig som har så fina snödroppar. Här i Östersund är det ännu kallt och bitit även om solen lyst upp så vackert idag och gett oss lite värme på kinderna. Även om det inte kallas vår här uppe ännu så är det vår i mitt skånska hjärta. Njut av vårblommorna och trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! tyvärr kom vintern tillbaka nu. i alla fall minusgrader och hård vind. men våren i mitt hjärta kan ingen vind blåsa bort nu! kämpa på och håll ut, våren kommer till dig också!

   Radera