fredag, december 31, 2010

vad som hänt och komma skall

alla inom bloggvärlden skriver just nu om vad som hänt under 2010 för deras del. jag har inte bloggat under hela 2010 och har därför inte så många bilder att komma med. jag vet inte heller om det finns något roligt att ta upp. 2010 var varken ett roligt eller händelserikt år för mig.

våren gick snabbt och jag pluggade mänskliga rättigheter. min sambo fick en praktikplats efter en tids arbetslöshet. pengarna var det si så där med. humöret lika så.


men sen kom sommaren och bjöd på underbart väder, som jag aldrig njöt av. jag jobbade mycket på en arbetsplats långt från hemmet vilket gjorde att större delen av min tid gick åt att pendla och jobba. och när jag var ledig tänkte jag på att pendla och jobba. positivt var dock att sambon fick fast jobb men jobbade också heltid hela sommaren. umgänge= noll.


när hösten kom började läsa min c-kurs och skriva c-uppsats i utvecklingsstudier. roligt men stressande vilket resulterade i magkatarr sista veckan av skrivandet. min födelsedag passerade. min sambo jobbade mer än någonsin. jag likaså på helger.vintern kom och jag fattade inte att det var jul förrän den nu är över. sambon fick magkatarr. mitt humör var lika omväxlande som vädret men uppsatsen är färdig. julen blev insnöad och ingen släkt träffade jag. nyår ska vi inte fira då vi tycker det är en överskattad högtid som ses som en anledning till drickande med mera.


året 2010 kan alltså sammanfattas som ett av mina tråkigaste år. inga resor, inga fester och inget umgänge. nu tror ni kanske att jag alltid är så här bitter och ledsen men där tar ni fel. man kan väl säga att allt inte riktigt varit på vår sida bara. men ingen kan bli bättre utan att ha varit på botten.

2011 innebär mycket ovisshet för mig. i mitten av januari är jag färdig på universitetet för denna gång, jag har inget jobb och inga planer eller idéer. drömmar har vi alla. på samma gång lämnar detta banan fri för nya möjligheter, något som jag ska försöka dra nytta av. jag ska bli en mer positiv människa, träffa nya människor och uppleva nya platser.

jag hoppas och tror att 2011 blir ett bättre år än 2010 och att jag gör i alla fall hälften av allt det jag vill göra. jag är ju faktiskt bara 22 år.

med detta önskar jag ett gott nytt år och en förnimmelse av hopp!

1 kommentar:

  1. Ett Gott slut och ett ännu godare Gott Nytt År önskar mamma och pappa.

    SvaraRadera