onsdag, april 20, 2011

korten

det får bli en tur till ikea snart för inköp av dessa kort tror jag..bild härifrån.

hemma hos

det blev visst en liten paus. jag har inte haft lust eller ork och mina tankar har varit på annat håll. jag visar istället bilder på en speciell toalett. med tapet i taket och färgade rutor. barnrummet har tapetserade mörkblåa garderobsdörrar. ägarna ska göra om när resurser finns. synd på en sådan fin tapet i barnrummet tycker jag! men okej, toaletten är väl lite overkill även för mig..

måndag, april 11, 2011

ett litet försök

jag avundas folk med balkong i söderläge. jag avundas folk med trädgård. jag avundas folk med trädäck, uteplats eller veranda. jag har köpt örter för att få lite grön känsla i köket. inga växter klarar vår kalla balkong med endast morgonsol...

lördag, april 09, 2011

lördagsumgänge

nä nu får det räcka med datorn..först indisk köttgryta sen drar jag och mannen till goda vänner och lyssnar på musik och spelar spel! skön lördagskväll!

trevligheter för ett tag sedan

har glömt att visa bilder från när vi var hos sambons syster med familj. hämta på dagis fick vi också göra. med tanke på bilderna ser vi ut att ha lyckats charma busungen..han är verkligen 'full i fan' som vi säger i Skåne....


fort gick det!
jag gjorde mitt bästa för att köra bil men den skulle bara åka fort ner för rutschkanan...

torsdag, april 07, 2011

ta i trä

träskor är så sjukt sköna att gå i! jag var tvungen att köpa ett nytt par till våren. ser precis ut som Hasbeens men är så mycket billigare, inhandlade på mitt lite hemliga ställe på Österlen...

äggstra fint

jo visst är det härligt att kunna få ägg från frigående höns. speciellt när det är olika raser på hönorna vilket resulterar i fint olikfärgade ägg. därför blir hemmagjord pasta så mycket gulare och godare än om den vore gjord på industriellt producerade ägg. hipp hipp för mat från glada djur!

vårgrönt

för att matcha grönskan ute fick det bli samma ljusgröna färg på naglarna. för nu är det faktiskt vår på riktigt, trots allt tjat om vårens ankomst..bara synd att det är storm idag då. för övrigt är jag mitt uppe i en vårstädning av lägenheten. på sista bilden ser ni att mattorna hänger på tork över köksstolarna..de kan snart läggas på!

onsdag, april 06, 2011

loppisfynden

här är mina senaste loppisfynd från helgen. en ugnsfast form och tre glasskålar. oavsiktligt blev det i samma färgskala upptäckte jag när jag packade upp dem. tyvärr fanns inga tallrikar som jag sett fram emot..bättre lycka nästa gång tänker jag.


tisdag, april 05, 2011

som ett paket på posten

nu är jag tillbaka! några fynd blev det i helgen som jag snart återkommer till men jag börjar med att visa ett paket som jag fick på posten för ett tag sedan. innehållet är en auktion jag vunnit. för att ha så hög klack är de riktigt sköna att gå i. tro´t eller ej!